A "TD Agrotime" LLC a «Club Car», «Marshell», «LVTONG» golfkocsik hivatalos kereskedője Ukrajnában.

"TD Agrotime" LLC egy fiatal, energikus és stabil cég, amely aktívan fejlődik az ukrán piacon a mezőgazdasági és autóiparban.

О нас

2017-ben cégünk a «Club Car» hivatalos képviselője lett Ukrajnában. Kiváló minőségű és első osztályú autókat készítő cég különböző tevékenységi területekre.

Néhány adat a gyártó cégről. A "Club Car" fejlesztése, innovációja és gyártása az iparágban körülbelül 60 évvel ezelőtt kezdődött. Maga a cég Észak-Amerikából származik. Kezdetben a cég golfautók létrehozására összpontosított, majd kereskedelmi teherautók, valamint személyi járművek gyártását kezdte el.

A Club Cart 1995-ben vásárolta meg az Ingersoll Rand.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Club Car csapatának tagjai lettünk, és lehetőségünk van kiváló minőségű autókat szállítani az ukrán fogyasztók számára.

A Marshell az egyik leghíresebb elektromos járművek és autóelektronikai alkatrészek gyártója Kínában. Jelenleg a Marshellnek három gyára van Kínában: Sanghajban, Zhaoqingban és Anhuiban, 300 000 négyzetméternyi műhellyel, több mint 100 tapasztalt mérnökkel és több mint 1600 szakmunkással rendelkezik.

О нас

2002 óta a Marshell gazdag gyártási tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A 8 gyártósorral a Marshell naponta 15 konténeres elektromos járművet tud szállítani, például golfkocsikat, városnéző buszokat, retro elektromos autókat, vadászgolfkocsikat, teherszállító golfkocsikat, elektromos segédmotoros kerékpárokat, seprőgépeket, elektromos targoncákat, elektromos traktorokat stb.

A gyártás során megbízható vezető márkák importált kulcselemeit használjuk, mint például: motor (America KDS), vezérlő (America Curtis), töltő (Canada Delta-Q), valamint trójai vagy US-Battery akkumulátorok.

Minden egyes járművet 100%-ban tesztelnek. Az IQC, PQC és QA eljárások az anyagok ellenőrzésére, a termékek összeszerelősoron történő ellenőrzésére és az áruk kiszállítás előtti értékelésére szolgálnak. Az ISO9001, EEC és CE tanúsítvánnyal rendelkező nemzetközi elismerés tovább erősíti módszereinket és folyamatainkat.

A LVTONG közel 20 éve világelső a mobil elektromos járművek területén. Az LVTONG golfkocsikat sikeresen értékesítik az Egyesült Államokban, Olaszországban, Indiában, Koreában, Oroszországban és Ausztráliában helyi márkák alatt, és az évek során megbízható, innovatív és egyben stílusos elektromos autókként bizonyultak.

О нас

Nem hoztunk létre saját márkát az LVTONG elektromos autókhoz, és Ázsia legnagyobb golfkocsi-gyártójának teljes választékát kínáljuk Önnek.

Szakértőink sok éves tapasztalatot felhasználva segítenek kiválasztani a legjobb golfkocsi modellt és konfigurációt az Ön igényei és céljai alapján.

"TD Agrotime" LLC mindig felelősségteljes és professzionális a munkájában.

Készek vagyunk dolgozni és fejleszteni az autóipart Ukrajnában.